Om oss

Pro-Tek AS er et nyetablert selskap og skal levere medisinsk utstyr med fokus på optimal kvalitet, komfort og kostnadseffektivitet. 

Vi mener at det er mulig å vektlegge brukeren sin komfort hånd i hånd med høy beskyttelse sammen med forbedret estetikk. 

Pro-tek AS har derfor samarbeidet med partnere med ekspertise på industridesign. Vi har gleden å lansere Empro medisinske munnbind (type II R) med en patentert Aerofit Design og kvalitet i øverste klasse. Kvalitet er vektlagt i alle ledd i produksjonsprosessen inkludert valg av ytre råmaterial, filtreringslag, elastisitet og binding av ørestropper, nesebøyle og utforming av masken.  Samtidig tilbyr vi flere spennende nye farger - samt mulighet for egen logo.  Munnbindet er testet av uavhengige anerkjente laboratorium og det er dokumentert meget effektiv beskyttelse (>99.9% Viral Filtreringseffektivitet, >99.9 % Bakteriell Filitreringseffektivitet, >99.9% Partikkelfiltreringseffektivitet). Vi ønsker at helsepersonell får muligheten til å selv vurdere produktet og tilbyr derfor gratis prøvepakninger - ta kontakt med oss pr epost eller vår nettside.

Pro-tek AS tilbyr også høykvalitets nitril engangshansker/undersøkelseshansker med et bredt utvalg av farger og tykkelse fra verdens største produsent av engangshansker. 

Pro-tek AS sine produkter oppfyller EU sine gjeldende krav (MDR (EU) 2017/745) samt EN 455, EN 420, EN ISO 374, ISO 11193 og PPE regulation 2016/425.   

Pro-tek AS er autorisert EU representant og har enerett på import og distribusjon på Empro medisinsk munnbind i hele Skandinavia.