Om oss

Pro-Tek AS er et nyetablert selskap og skal levere medisinsk utstyr med fokus på optimal kvalitet, komfort og kostnadseffektivitet. 

Medgrunderen av selskapet (legespesialist Satish Arora) har over 20 års erfaring med pasientbehandling fra både sykehus og kommunehelsetjenesten og har i en årrekke opplevd at beskyttelsesutstyr er av variabel kvalitet. Vi mener at det er mulig å vektlegge brukeren sin komfort hånd i hånd med høy beskyttelse sammen med forbedret estetikk. 

Pro-tek AS har derfor samarbeidet med partnere med ekspertise på industridesign. Vi har gleden å lansere Empro medisinske munnbind (type II R) med en patentert Aerofit Design og kvalitet i øverste klasse. Kvalitet er vektlagt i alle ledd i produksjonsprosessen inkludert valg av ytre råmaterial, filtreringslag, elastisitet og binding av ørestropper, nesebøyle og utforming av masken.  Samtidig tilbyr vi flere spennende nye farger - samt mulighet for egen logo.  Munnbindet er testet av uavhengige anerkjente laboratorium og det er dokumentert meget effektiv beskyttelse (>99.9% Viral Filtreringseffektivitet, >99.9 % Bakteriell Filitreringseffektivitet, >99.9% Partikkelfiltreringseffektivitet). Vi ønsker at helsepersonell får muligheten til å selv vurdere produktet og tilbyr derfor gratis prøvepakninger - ta kontakt med oss pr epost eller vår nettside.

Pro-tek AS tilbyr også høykvalitets nitril engangshansker/undersøkelseshansker med et bredt utvalg av farger og tykkelse fra verdens største produsent av engangshansker. 

Pro-tek AS sine produkter oppfyller EU sine gjeldende krav (MDR (EU) 2017/745) samt EN 455, EN 420, EN ISO 374, ISO 11193 og PPE regulation 2016/425.   

Pro-tek AS er autorisert EU representant og har enerett på import og distribusjon på Empro medisinsk munnbind i hele Skandinavia.